Followers

Ambil Feel Please.. Theme Song PYPAC.

Biasalah... i love musical story. haha. so ini theme song PYPAC. mungkinkah K-Kim nyanyi untuk My Flower dia? haa... itu kena tunggu. kih kih kih.

But kalau dengar lagu and hayati lirik lagu tu, mesti boleh paham sikit2 jalan cerita dia. So... enjoy everyone~!





Cinta Sudah Terlambat by Dygta

Seandainya ku katakan yang sesungguhnya
Tentang perasaanku padamu selama ini

Seandainya ku bisa memutar kembali
Waktu yang telah pergi dariku
Saat kau ada di sini denganku

Sebenarnya hatiku selalu mencintaimu
Hanya saja ku tak pernah mengatakan kepadamu
Dalamnya cintaku menggenggam tulus hatimu
Namun kini kau katakan cinta sudah terlambat

Seharusnya ku tak biarkan kau menanti
Kata cinta dariku yang tersimpan terlalu lama...
Dan seharusnya ku pahami isi hatimu
Yang tulus menyayangi diriku
Sebelum cinta menjadi miliknya


Sebenarnya hatiku selalu mencintaimu
Hanya saja ku tak pernah mengatakan kepadamu
Dalamnya cintaku menggenggam tulus hatimu
Namun kini kau katakan cinta sudah terlambat














11 Baca Laju-Laju:

Aminah said...

Dear Acik,timakaseh!! Yaa..feel sudah marikk sejak baca PYPAC ep 1 lagik ( walaupun feel PCBS n lain2 blum hilang..selagi tak dakap novelnya ) ditambah plak dgn effect theme song nikh. Tak sabor teman nunggu sambungannye...tahniah Acik!!! Chaiyokk!!!

zoora said...

amboi, feelin abis aku pagi ni, jgnla byk tangkap leleh ye acik, intro dah ada sipi2 'sexy&brutal' jugak, cuma prasaan cik bunga tu byk up-down ye rasa i la...apa strusnye?

SITI FANA said...

BEST LAGU NIE
Tak sabar nak tunggu ceritanya..

Anonymous said...

alahai laguu....bestnyerrr....:)))

-pyzang-

Anonymous said...

boleh x nak tahu sape name hero ni.. name sebenar. yang gmbr tu.. hehe. tq

ismi nurash said...

a'ah,acik sape nme sebenar hero ni?penasaran ni..anyway,lagu memang best :)

rianaLovE said...

laguuu bestt...tapi bagi la peluang kat K-kim k acik...

ismi nurash said...

tula,lagu ni memang best..sy dengar ulang2 kali tiap hari..how i wish my ex dedicate this song for me..huhu.memang tak la...

rafflesia said...

Terus sedih pilu terasa d hati...huhuhu
macam merajuk je hati tu
takpelah cinta tidak seharusnya memiliki...kita mendoakan semoga dia bahagia...
Baru nak baca nie PYPAC.
Good Luck to u Acik Lana...
rgds,

pnut said...

acik..bile sy dgr lagu ni & mghayati bait2 lirik betul2 mmg sedih..
mmg sesuai jd theme song..
masih adekah peluang tuk K-Kim menebus semua kesalahan yg pernah dier lakukan pd Bunga??
x terselit ke sedikit rase kasih sayang Bunga pd K-Kim??
line stori ni sgt best..
congratz Acik..
sy seperti berada di dlm cerita ini..

Anonymous said...

Salam Acik :) Siapa hero n heroin "Perempuan Yang Paling Aku Cinta" neyh ekh ????

Kaunter Pertanyaan

Baiklah, jawapan DISINI